Yrityksemme arvoihin kuuluvat luotettavuus ja palveluhenkisyys

TJI - Aurinkorannikon palvelevin välitystoimisto

TJI on kiinteistövälitykseen erikoistunut yritys Costa Del Solin alueella.


Olemme toimineet Espanjassa useiden vuosien ajan. Meille on siten tullut tutuksi paikallinen kulttuuri ja toimintatavat. Olemme verkostoituneet tehokkaasti ja laajasti koko maan kattavaksi osaajaksi.


Arvojamme ovat luotettavuus, vastuullisuus ja palveluhenkisyys. Haluamme myös, että kanssamme on mukava ja helppo asioida.

Asiakkaidemme henkilökohtaisten tarpeiden huomioiminen on yhtiömme yksi suurimmista arvoista. Se on tapamme toimia asiakkaidemme kanssa.

Yhtiömme osaava henkilökunta on työskennellyt kiinteistöalalla vuosikymmeniä. Vahva kokemus löytyy Suomen ja Espanjan kiinteistövälityksen puolelta. Myös henkilöstömme vankka rakennusalan kokemus auttaa löytämään vain parhaat ja laadukkaimmat kohteet asiakkaillemme.

Kuntokartoituksemme kiinteistöiden kunnoista ovat korkea luokkaista, tällä vahvistamme kohteiden lopullisen hyväksymisen myyntiimme.

Varaamme riittävästi aikaa kuunnellaksemme tarpeitasi ja löytää haluamasi Costa Del Solin kodin ja / tai sijoituskiinteistön, tarjoamalla räätälöityä kiinteistöjen hakupalvelua. Jos asiakkaalla on erityisiä toiveita tai vaatimuksia tai jos etsimääsi kohdetta ei löydy sivustoiltamme, toimimme kotihakuna varmistaaksemme sinulle, että Costa Del Solin parhaat kiinteistöt ovat käytettävissäsi budjetista riippumatta. Ammattitaitomme takaa asiakkaillemme parhaan lopputuloksen.

Sivustoillamme on vain murto-osa kauttamme myynnissä olevista kohteista. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin, niin etsimme Sinulle valikoiman sopivia kohteita. Meillä on takataskussa aina uusia ja yllättäviä kohteita, joita et mahdollisesti osannut edes ajatella.

”TJI Räätälöi juuri sinulle sopivimman kodin tai loma-asunnon.”