Järjestämme kaiken sampanjasta siivoukseen ja kuljetuksista lakipalveluihin

Meiltä löydät laajan valikoiman loma-asuntoja ympäri Costa Del Solia.

Vuokraa oma loma-asuntosi Espanjasta ja nauti lomasta.

Vuokraus

Kohteemme asunnot ovat tyylikkäitä sekä siistejä. Asuntojen sijainnit vaihtelevat Malagasta - Esteponaan.

Asunnon voi varata vain varausmaksua vastaan. Peruutusasioissa toimitaan ajankohtaisten matkustusrajoitusten mukaisesti.

Asunnoissa on liinavaatteet, pyyhkeet, keittiökoneet, pyykinpesukone ja ruokailuvälineet. Huomioitavaa on, että vuokrattavat kohteet ovat usein yksityisomistuksessa olevia asuntoja, jonka vuoksi yksilöllisiä eroja on asuntojen varustetasossa omistajien mieltymyksien mukaan.

Asuntojen luovutus tapahtuu kaikkina kellon aikoina, kuitenkin viimeistään klo 22.00 mennessä. Jos saapuminen on tämän jälkeen, veloitamme tästä lisämaksun.

Siivous

Hoidamme puolestasi asumiseen liittyvät siivoukset loma aikanasi, jos sinulla on siihen tarvetta.

Yhteistyökumppanimme ovat ammattilaisia ja matkan aikanakin sattuneet pikkuhaaverit siivouksesta korjauksiin hoituvat käden käänteessä. Nauti siis lomastasi rauhallisin mielin.

Loppusiivous hoidetaan aina ammattilaisten voimin, josta veloitetaan erillinen sovittu korvaus

Catering

Haluatko nauttia lomallasi hyvästä lounaasta tai illallisesta loma-asunnollasi ystävien, perheesi tai yritysasiakkaiden seurassa tai vaikkapa järjestää grillijuhlat.

Kauttamme järjestyy eri kokoisille asiakasryhmille kaiken kattavat ruokailupalvelut laatutason catering palveluista Michelin luokan kokkipalveluihin.

Sinun tehtävänäsi on vain kerätä ryhmäsi kasaan ja nauttia espanjalaisista laatutason raaka-aineista valmistetuista ruokalajeista.

Kuljetus

Tarjoamme asiakkaillemme lisäpalveluina erilaisia kuljetuspalveluita. Siirrot Málagan lentokentältä tai rautatieasemalta asuinkohteeseen sekä takaisin lähtöpisteeseen, josta palaat takaisin kotimaahasi, sekä mihin tahansa määränpäähän ja päinvastoin, kuten vierailut erilaisiin kiinnostaviin kohteisiin, jotka sijaitsevat kaikkialla Andalusiassa, Marbellassa, Puerto Banuksessa, Granadassa, Sevillassa, Cordobassa…

Asiakkaiden saatavilla on myös autonvuokrauspalvelu. Palvelu sisältää auton lisäksi kokeneen kuljettajan, joka vastaa asiakkaiden turvallisuudesta ja mukavuudesta.